Cookies nám pomáhají poskytovat naše služby. Používáním této stránky souhlasíte s používáním souborů cookie pro analýzu, individuální obsah a reklamy.   Souhlasím  
Na těchto stránkách můžete prodat nebo koupit rukodělné výrobky
Zásady Ochrany Osobních Údajů   Podmínky Použití  

Ochrana osobních údajů

Toto oznámení o ochraně osobních údajů je pro tento web hannde.com od společnosti OBEC.net, sro, se sídlem Potoční 8, CZ - 617 00, Brno, zapsanou v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně, Spisová značka C 33994, IČO: 25564919, DIČ: CZ25564919 a upravuje soukromí těch, kteří tento web používají. Zpracovatel je řádně registrován na Úřadě pro ochranu osobních údajů.

Údaje o pověřenci: Mgr. Radek Maník, tel: 775193488, email: manik(at)obec.net

Abychom mohli podnikat a poskytovat našim uživatelům služby, musíme zpracovat vaše osobní údaje. Přijetím našich smluvních podmínek potvrzujete, že jste si tyto zásady přečetli a porozuměli jim, včetně toho, jak a proč používáme vaše informace. Pokud nechcete, abychom shromažďovali nebo zpracovávali vaše osobní údaje, neměli byste služby používat.

Definice klíčových zásad

Klíčové principy GDPR:

Naše zásady ochrany osobních údajů představují následující klíčové zásady; a) Zákonnost, spravedlivost a transparentnost, b) Omezení účelu, c) Minimalizace dat, d) přesnost, e) omezení úložiště, f) integrita a důvěra, g) odpovědnost

Vyhrazujeme si právo tyto zásady ochrany osobních údajů kdykoli změnit. Změny a objasnění se projeví okamžitě po jejich zveřejnění na webových stránkách. Pokud v těchto zásadách provedeme významné změny, upozorníme vás zde, že byla aktualizována.

Nejsme zodpovědní za obsah ani zásady ochrany osobních údajů ani postupy našich členů, webů třetích stran a ani aplikací třetích stran.

Zjištování osobních údajů

V průběhu poskytování našich služeb shromažďujeme nebo přijímáme vaše osobní údaje několika různými způsoby.

Registrace, nastavení účtu, použití služby: Abyste mohli používat služby, musíte nám poskytnout platnou e-mailovou adresu a pro služby, které vyžadují registraci, jméno spojené s vaším účtem, které si můžete vybrat, aby reprezentovalo vaši identitu na hannde.com . Toto jméno můžete zkontrolovat, změnit nebo odstranit pomocí nastavení účtu. Tyto informace musíte poskytnout, aby jsme mohli poskytovat naše služby. V závislosti na službách, které se rozhodnete použít, další informace, jako je název obchodu, fakturační a platební údaje (včetně fakturačního kontaktního jména, adresy, telefonního čísla), telefonního čísla nebo fyzické poštovní adresy.


Profil: Můžete poskytnout své jméno a další osobní údaje související s vaším účtem a činností. Tyto informace můžete upravit nebo odebrat pomocí nastavení účtu.

Pro obchodníky: Název přidružený k vašemu účtu, který můžete zkontrolovat a změnit v nastavení svého účtu, je veřejně zobrazen.

Ostatní lidé mohou vidět hodnocení, recenze a související fotografie položek; vaše profilové informace; položky, které jste uvedli na prodej; stránky a zásady vašeho obchodu; vaše oblíbené, následovníky a ty, které sledujete; seznamy prodaných položek a počet prodaných položek; komentáře, které publikujete v našich komunitních prostorech; a informace, které se rozhodnete sdílet prostřednictvím sociálních sítí.

Informace o Analytics: K zajištění funkčnosti webu a vylepšení služeb používáme analýzu dat.

Výběr a ovládání

Informace o účtu hannde.com můžete změnit nebo opravit pomocí nastavení svého účtu. Můžete také odstranit některé nepovinné informace, které již nechcete zveřejnit,například vaše jméno.

Můžete také požádat o vymazání osobních údajů z vašeho účtu

Pokud již nechcete používat služby nebo přijímat zprávy týkající se služeb (s výjimkou zákonem požadovaných oznámení), můžete svůj účet zrušit.

Zpracování vašich osobních údajů

V souladu s nařízením GDPR (Obecné nařízení o ochraně údajů) kontrolujeme a / nebo zpracováváme jakékoli osobní údaje o vás elektronicky pomocí následujících zákonných základů:

​Zpracováváme data pouze pro hlavní obchodní účely

​Zákonný základ: Souhlas
Důvod, proč používáme tento základ: Pro zasílání e-mailů s marketingovým / informačním bulletinem uživatele.
Vaše informace zpracováváme následujícími způsoby: Vaše informace odesíláme do našeho e-mailového seznamu, abychom je odeslali.
uchovávání údajů: Vaše informace budeme na tomto základě uchovávat, dokud svůj souhlas nezrušíte nebo dokud nebude zjištěno, že váš souhlas již neexistuje.
Sdílení vašich informací: Jako naši platformu pro automatizaci marketingu používáme MailChimp. Odesláním vašich informací nám prostřednictvím formuláře na našich webových stránkách berete na vědomí, že poskytnuté informace budou převedeny do služby MailChimp ke zpracování v souladu s jejich Zásadami ochrany osobních údajů a podmínkami . Ochrana osobních údajů a Podmínky.

Zákonný základ: Smlouva
Důvod, proč používáme tento základ: K dokončení nákupu a organizaci dodávky zakoupených položek.
Vaše informace zpracováváme následujícími způsoby: Vaše data zpracováváme, abychom zajistili rychlé a efektivní zpracování vaší objednávky.
Období uchovávání údajů: Vaše informace si uchováme do doby, než skončí smlouva mezi námi nebo dokud nebude nutné uchovávat tyto informace pro daňové účely, a věříme, že pro nás nebo vy již není nutné tyto informace uchovávat.
Sdílení vašich informací: Vaše informace nesdělujeme třetím stranám.

Zákonný základ: Oprávněné zájmy
Důvod, proč používáme tento základ: Odpovědi na dotazy zákazníků.
Vaše informace zpracováváme následujícími způsoby: Vaše informace zpracováváme interně poté, co jsme je obdrželi.
Období uchovávání údajů: Vaše informace si uchováme, dokud se domníváme, že pro nás nebo vy již nebudete tyto informace užitečné. Můžete nás také kdykoli informovat, pokud chcete, abychom vaše informace odstranili.
Sdílení vašich informací: Když odešlete své informace prostřednictvím kontaktního formuláře na našem webu, který nám je automaticky předá. Vaše informace nebudeme předávat žádným jiným stranám, pokud to není nutné pro zpracování vašeho dotazu.

Pokud již použitý zákonný základ přestane být použit, přestaneme zpracovávat vaše osobní údaje.

Vaše individuální práva

V rámci GDPR jsou vaše práva následující:

Zpracováváme žádosti o přístup k předmětům v souladu s GDPR.

Internetové cookies

Používáme cookies na tomto webu, abychom vám poskytli lepší uživatelský dojem. to tak, že na pevný disk vašeho zařízení / počítače umístíme malý textový soubor, abychom mohli sledovat, jako používáte web, zaznamenávat zda jste viděli konkrétní zprávy, které zobrazujeme, a případně udržet přihlášení na webu.

Některé soubory cookie jsou vyžadovány, aby bylo možné využívat a využívat plnou funkčnost této webové stránky.

Některé soubory cookie budou uloženy po určitá časová období, kde jiné mohou trvat donekonečna. Váš webový prohlížeč by vám měl poskytnout ovládací prvky pro správu a mazání souborů cookie z vašeho zařízení. Podívejte se na možnosti webového prohlížeče.

Session (Transient) cookies: Tyto cookies jsou vymazány při zavření prohlížeče a neshromažďují informace z vašeho počítače. Obvykle ukládají informace ve formě identifikace relace, která uživatele osobně neidentifikuje.

Trvalé (trvalé nebo uložené) soubory cookie: Tyto soubory cookie se ukládají na pevný disk, dokud nevyprší jejich platnost (tj. Jsou založeny na stanoveném datu vypršení platnosti) nebo dokud je neodstraníte. Tyto soubory cookie se používají ke shromažďování identifikačních informací o uživateli, jako je chování při surfování na webu nebo uživatelské preference pro konkrétní web.

Zabezpečení a ochrana dat

Zajišťujeme bezpečnost všech osobních údajů, které uchováváme, pomocí bezpečných technologií pro ukládání dat a přesných postupů při ukládání, přístupu a správě těchto informací. Naše metody splňují požadavek splnění GDPR.

Poskytli jsme několik dalších vysvětlení ohledně ochrany osobních údajů uživatelů a způsobu, jakým používáme tento web, abychom podpořili transparentní a čestnou metodiku ochrany osobních údajů uživatelů.

Sponzorované odkazy, sledování (affiliate tracking)

- nepoužíváme

E-mailové marketingové zprávy

V rámci GDPR používáme zákonný základ souhlasu pro kohokoli, kdo se přihlásil k odběru našeho newsletteru / marketingového mailing listu. Shromažďujeme pouze určité údaje o vás, jak je podrobně uvedeno níže.

Všechny e-mailové marketingové zprávy, které posíláme, jsou v souladu s GDPR. Poskytujeme vám snadný způsob, jak odvolat svůj souhlas (odhlásit se) nebo spravovat vaše preference / informace, které o vás máme. Pokyny k odhlášení nebo správě vašich preferencí naleznete v zápatí všech marketingových zpráv od nás.

V našem systému shromažďujeme a uchováváme o vás následující informace:

Kontaktujte nás

Pokud máte jakékoli dotazy nebo obavy týkající se našich postupů v oblasti ochrany osobních údajů nebo osobních údajů, kontaktujte nás e-mailem na adrese info(at)obec.net nebo poštou na adrese:

OBEC.net, sro; Potoční 8; 617 00 Brno, CZ

Poslední aktualizace 21.3.2020